Menu

Udvidelse af trænerteamet omkring LF serien og Serie 1

image Jakob Jensen, ny træner til trænerteamet for LUIFs LF og serie 1 spillertrup
08. februar 2016 kl. 20:06
LUIF præsenterer endnu en træner til trænerteamet: Jakob Jensen

Jakob Jensen har efter et ophold i Horbelev IF, sprunget til for at hjælpe Mikkel og Ralle. Jakob har en stor fodboldviden og vil hjælpe Både LFserien og serie 1, på træningsbanen og som analytiker under kampene samt scoute på det kommende modstander hold. Jakob er kommet til som frivilligt hjælp og det er vi både glade og stolte over.

Vi har interviewet Jakob om hans kommende stilling:

Hvad har fået dig til at vælge LUIF?

"Jeg anser klart LUIF for et af de bedste fodboldmiljøer, hvis ikke det bedste, hernede. Da jeg samtidig gennem det seneste års tid har haft løbende dialog med Ralle, rent uformelt, og ved at vi begge ser fodbold på samme måde, var det ikke svært at takke ja, da muligheden for et samarbejde, med den i mine øjne dygtigste træner hernede, kom på banen.

At der samtidig er et rigtig flot fremmøde, en god stemning samt en masse ærgerrighed til træning, har bestemt også spillet ind i min beslutning."

Hvad kan du byde ind med?

"Jeg har 18 års ledererfaring fra både ungdomsfodbold og seniorbold, på både bredde og eliteniveau, så jeg forventer at kunne være med til at løfte hele LUIF til det næste sportslige niveau, det er klart min fornemmeste opgave.
Jeg har en meget analytisk tilgang til spillet, og det er planen, at jeg foruden at hjælpe til på træningsbanen, også skal bistå med kamp og spilleranalyse, samt scouting af vore modstandere.

Jeg glæder mig til at starte op, og til sammen med Ralle og Mikkel, at skabe et endnu mere unikt fodboldmiljø for alle i LUIF."

Vi ser frem til det gode samarbejde.
Forza LUIF

Luk