Menu

Sydbank Pokalen: LUIF – BK Frem (3. division)

image
Nicklas Thorsen
04. august 2021 kl. 11:49
På en solbeskinnet aften på LUIF Park, blev vi desværre sendt ud af Sydbank pokalen til et velspillende Frem hold der helt fortjent spillede sig videre til 2. runde.

Sydbank Pokalen: LUIF – BK Frem (3. division)

Der findes et gammelt ordsprog der hedder: ”Det er ingen skam at tabe til et hold der er bedre end én selv”. Det holdt i en vis forstand vand i pokalkampen tirsdag aften på LUIF Park mod BK Frem.
Inden kampen havde man et lille håb om, at københavnerne ville undervurdere os, og mere så det som en let træningskamp der bare skulle overstås.
Det håb holdt i små 5. min., og så raslede målene ellers ind bag Kørvel, der stod en rigtig god kamp og diskede flere gange op med store redninger.
Ellers kunne det meget vel have været endt tocifret. BK Frem viste bare, at der var og skal være forskel på 2./3. division og så LF-serien og der kan ikke sættes én finger på vores indsats.
Alle ydet hvad de kunne, og hvis kloning var muligt, burde der laves 3-4 efter Søren Damgaard, der med sin fysik flere gange fik sat sig igennem overfor de vævre Fremspillere.
Inden kampen var der gået rygter på, at 100+ supportere fra Frem, men der var nok mere omkring 30-40 stk. De fik dog skabt en god stemning, og det var mange år siden vi har oplevet det til vores hjemmekampe – superfedt!
Jagten på Europa slutter altså her for vores vedkommende i denne omgang. Det har været rigtig gode lærepenge frem imod sæsonstarten på LF-serien den 13. august mod TGB, som kommer til og blive noget helt andet.
Det er sjovt for både trænerne, spillerne og os som klub, at spille de her pokalkampe, og hvem ved hvordan det kommer til at gå til næste år – måske vi til den tid, kan lave en pokaloverraskelse.
Det kan kun tiden vise.

Matchfacts: Sydbank pokalen LUIF-BK Frem 0-9 (0-6)
5. min. 0-1 Christian Helev
13. min. 0-2 Jakob Skovgaard Larsen
26. min. 0-3 Frederik Vestergaard Kristensen
33. min. 0-4 Armend Aslani
41. min. 0-5 Isak Frederik Tånnander
42. min. 0-6 Armend Aslani
46. min. 0-7 Isak Frederik Tånnander
61. min. 0-8 Christian Helev
89. min. 0-9 Christian Helev

Gule kort: Ingen.

Dommer: Casper Thorsøe

LUIF's holdopstilling:
Nicolai Kørvel, Simon Christiansen, Søren Damgaard, Anders Clemmesen, Christian Sylow, Simon Spang, Jasper Lejbølle, Mathias Christensen (C), Kristian Bondegaard, Magnus Møller Jensen og Victor Prins.
På bænken: Rasmus Bergmann, Aksel Høst Hansen, Martin ”Mak” Christensen, Rasmus Møller og Morten ”Molle” Christensen.

 

Luk