image
08. oktober 2020 kl. 09:46
Et skriv om efterårsæonen for Listrups Old Boys

LUIF – DMI/TGB

Onsdag d. 12/8 kl. 18:45 på LUIFs Anlæg spillede vi den første kamp i dette år mod 1 af de 2 formodede tophold i rækken: DMI/TGB. Et stærkt mandskab samlet primært af gamle førsteholdsspillere fra de 2 respektive klubber. Til trods for at vi taber kampen 1-5, følte vi egentlig at vi var meget godt med i flere perioder af kampen, men den sidste afgørende faktor og kynisme udeblev fra vores side, hvor DMI/TGB var dygtige til at gribe mulighederne når de opstod og vandt fortjent.

NFC - LUIF

Næste kamp var ikke nogen nemmere opgave for os, da vi skulle møde det andet hold af de 2 formodede tophold i rækken, og mange års tidligere suveræne vindere af Old Boys rækken: NFC. NFC stiller på samme måde som DMI/TGB også op med mange tidligere førsteholdsspillere fra de gamle B.1921 og B.1901 klubber, samt spillere der før har begået sig på det fælles divisionshold. Som bonus kan det nævnes, at NFC mod  os også havde fået tilgang af Anders Due, som ikke behøver yderligere introduktion for den garvede fodboldentusiast. Med andre ord, et rigtig godt hold. Et hold, som vi også fik udfordringer mod og tabte 6-0 til. En kamp hvor vi efterfølgende talte om at vi måske nok var lidt for imponeret af modstanderen og glemte helt selv at spille vores egen fodbold.

LUIF - Tingsted

Denne refleksion over vores eget spil, tog vi dog videre med til næste kamp, hvor vi tog imod Tingsted hjemme. Vi stiller her med et på papiret rigtig stærkt hold og fører 2-0 ved halvlegen, men vi har en overordnet følelse af at vi ikke har præsteret godt nok. Vi skulle have ført med større cifre end det, da vi var klart dominerende, og skabte - men desværre også brændte en masse chancer. Værre blev det også da Tingsted lige i begyndelsen af 2. halvleg reducerer til 2-1. Herfra bølger kampen frem og tilbage, hvor vi kommer på 3-1, men Tingsted hænger fast og reducerer igen til 3-2. Vi viser dog til sidst i kampen at vi er det bedste hold og lukker kampen med scoringer til 4, 5 og 6-2. Til trods for at Tingsted får reduceret til allersidst, vinder vi kampen fortjent med 6-3 og vores første 3 point på kontoen var derfor en realitet.

NAB - LUIF

Næste opgave lød på en tur til NAB, hvor vi tidligere haft mange intense og tætte kampe. Og denne skulle ikke være nogen undtagelse. I en 1. halvleg hvor vi egentlig overordnet set følte at vi var bedst med kuglen, var vi alligevel bagud 4-2 ved halvleg, hvor vi blev straffet på nogle dumme omstillinger. Dog sad vi alle i halvlegen med følelsen om at vi var det bedst spillende hold, og fik kigget hinanden i øjnene og aftalte at gå ud og give den en skalle i 2. halvleg. Dette resulterede i en 2. halvleg hvor vi totalt sad på kampen og fortjent fik ændret et svigende 4-2 nederlag til en fortjent 4-6 sejr. Denne kamp var for alle der var med, en kæmpe forløsning og gav sult og tro på mere.

LUIF – Maribo

Sulten fortsatte da vi næste uge tog imod Maribo. Maribo har vi tidligere også haft en del tætte opgør med, men denne gang var der ingen slinger i valsen og vi vandt denne kamp komfortabelt med 4-1. En kamp hvor vi ville det mest og dominerede i størstedelen af kampen.

Radsted - LUIF

Vi sad over næste kamp, da vores modstander Radsted trak sig, med begrundelsen om ikke at kunne stille hold.

DMI/TGB - LUIF

Som det startede med sæsonen, skulle det også slutte for dette år. Onsdag d. 30/9 var DMI/TGB igen vores modstander, forskellen var dog at det denne gang var på udebane i Døllefjelde.

Resultatet blev dog ikke det samme, da kampen endte med 1-1. Dette resultat kom i hus på baggrund af troen vi har opbygget fra vores tidligere sejrer samt et sammenhold der gjorde at alle mand kæmpede en hvis legemsdel ud af bukserne for hinanden. Vi holdte stand i lang tid, men DMI/TGB lykkedes desværre til sidst at udligne til slutresultatet 1-1. Et resultat der set ud fra chancer nok også bør betragtes som et fair resultat.

Opsummering

Efter endt efterårssæson kan vi se tilbage på 2 nederlag mod de 2 formodede tophold i DMI/TGB og NFC. Dernæst efterfulgt af 4 sejr på stribe mod henholdsvis Tingsted, NAB, Maribo og Radsted, og til sidst en flot uafgjort ude mod DMI/TGB. Vi er derfor ubesejret i 5 kampe i streg. Ud fra resultaterne slutter vi for dette år af på en 3. plads med 13 point.

Samtidig er det værd at nævne at der er 23 mand som har været i kamp for os sæsonen igennem. Dette bevidner at vi er et hold man kan regne med i toppen af rækken. Og at vi er et hold der står sammen både på, men også udenfor banen, hvor vi er mange der ønsker at hjælpe til – hvilket tegner godt til forårssæsonen.

Her ligger vi ud med en svær udekamp mod NFC d. 7/4-21, kl. 18:15. En førnævnt svær modstander, men vi tager kampen op og kæmper for logoet på brystet!

Vi er dog fortrøstningsfulde i at hvis vi tager de gode takter med fra denne sæson, så ligger der mange point og venter på os i forårssæsonen også.

OBS!

LUIF tilbyder torsdagstræning indtil sæsonstart i april 2021 med start fra torsdag 8/10, kl. 18:30 omklædt v. LUIFs Anlæg. Træningen er baseret på spil til 2 mål og har fokus mod det sociale aspekt, hvor der efter endt træning er mulighed for en øl/sodavand og socialt samvær. Alle er velkomne til at komme og spille med.

Har du spørgsmål, eller skulle du have mod på at prøve at spille med på vores Old Boys hold, så er du altid velkommen til at tage kontakt til holdlederne Kasper ”Musse” Sørensen 23284441 eller Mathias Baasch 53601427.