Menu

Ny cheftræner

07. august 2023 kl. 15:57
En gammel kending ved roret
Som i ved stoppede Molle og Ovi ved slutningen af sæsonen. Ovi og Molle har gjort et kæmpe stykke arbejde, men begge er godt ophængt med ungdom (Molle) og bestyrelsesarbejde som formand (Ovi). Derfor var det på tide at finde en ny førsteholdstræner, og efter mange år med Molle og Mik, og senere Molle og Ovi, følte seniorudvalget at en ny træner udefra som måske ikke kendte klubben 100 % var at foretrække.
Seniorudvalget fandt også en meget spændende og kompetent træner som havde det sociale, faglige og ikke mindst mindsettet til at være i en klub som LUIF. Hvor der skal være plads til alle, men samtidigt også en seriøsitet til træning og kamp, så klubbens målsætning om at være et tophold i LF serien kunne blive opfyldt.
Alt var sådan set klar til at blive offentliggjort, men 2-3 dage før offentliggørelsen måtte vores nye træner melde fra pga sygdom. Det var pisse ærgerligt, da vi alle havde set frem til ny inspiration og en ny træner som kunne kigge på truppen med nye og andre øjne.
Men vi kan ikke kæmpe med sygdom, LUIF ønsker god bedring og håber snart vedkommende er på højkant igen.
Gode råd var dyre, da vi jo så stod med en trup uden træner, men heldigvis efter megen overtalelse, ikke fordi Ralle ikke havde lyst men det kneb med tiden når man skal passe et job og stadig være med omkring ungdom.
Men vi fik en aftale i hus med nok klubbens mest succesrige træner til dato Rasmus Ralle Christensen.
Ralle har været væk fra klubben et stykke tid, og har ikke trænet senior det sidste årstid. Ralle træner klubbens ungdom og det var også 1 prioritet for Ralle, at fortsætte med det. Men som den klubmand Ralle er tager han det næste halve år som seniortræner i LUIF hvilket vi er meget meget glade for !!!
I Ralle får vi en kompetent træner, som er dygtigt taktisk og som motivator til kamp. Ralle er utrolig dygtig til de unge mennesker og vi ser frem til at Ralle det næste halve år kan fortsætte det fremragende arbejde Ovi og Molle har stået for, og videreudvikle vores unge og ældre spillere, så vi kan blande os i toppen af LF serien.
Ralles målsætning og tanker omkring at sige ja det næste halve år vil komme i et interview senere på ugen.
Byd Ralle velkommen med en 👍
FORZA LUIF
Luk