Menu

Målsætning for og status på seniortruppen

07. august 2023 kl. 16:03
Klub : LUIF
Målsætning : Vores målsætning er af vi skal have noget glæde og sejre tilbage til de unge gutter, efter en svær forårssæson i SJS, med tonsvis af skader.
Men alt det er fortid, og drengene har vitterligt givet den max gas på trænings banen. Ralle er en meget meget kompetent afløser, og han har på rekordtid fået skabt rigtigt godt humør i truppen, selvom vi i LUIF altid nu har højt humør på, så er Ralle god til lige at give den et takt ekstra.
Vi regner med at vi nok bliver mere boldbesidende i LF serien, og vi vil rigtig gerne kunne styre kampene på vores præmisser. Det bliver der trænet på her i opstarten.
Vi tror LF serien bliver rigtig rigtig tæt, både i top og bund. Vi tror ikke rækken vil brække over som vi tit ser, og at alle hold kan slå hinanden på en god dag.
Vores målsætning er top 4, nogen vil nok sige det er lavt sat da vi er nedrykkere, men med usikkerheden om de skadet spiller er 100 procent klar, og da det er store profiler på holdet syntes vi at en top 4 vil være meget tilfredsstillende.
Særligt tror vi på hvis Victor (Viggo) Prins kan blive sin knæskade kvit, at han står overfor et 100 procent gennembrud på senior plan, Viggo har teknikken, han er sindssygt hurtigt og råstyrken er ved at være på plads, derfor tror vi Viggo kan blive en af efterårets hele store profiler i lfserien, mange glemmer han kun er 20 år men han har spillet senior siden han var 16 år, og det helt store gennembrud kan komme i efteråret, så vi krydser fingre for han bliver helt klar.
Derudover glæder vi os vitterligt til nogle sjove lokalopgør, jeg/vi håber at den gamle stemning med en 250-350 tilskuere på lægterne kommer igen, ikke mindst for fodboldens skyld på Lolland Falster. Vi kunne kigge lidt misundeligt på Rødby vs MB, hvor der var sindssygt gang i den på lægterne. Vi mener af potientialet mindst er ligeså stort i flere af kampene i år.
Vi kunne jo starte med en lille teaser her i opslaget, at vi er ekstra glade for at naboklubben, lillebror Systofte er kommet i LF serien igen, så vi kan få nogle sjove lokalopgør, selvom det selvfølgelig er storebror LUIF der har trukket det længste strå 9 ud af 10 gange yder de altid en godkendt indsats mod storebror, selvom de trækker sig ud med et nederlag .. storebror har for det meste ret !!😅😉
Tilgang :
Theis Mortensen
Tim Andersen (tilbage fra pause)
Afgange : ingen
Tilbage fra skader : Mathias Christensen, Christian Sylow … plus Victor Prins - Emil Kreutzfeld - Søren Damgaard som kun spillede ca 50 procent af kampene i foråret, men ser ud til at være fit for fight igen.
Bud på nedrykker : Tingsted ser ud som de kan få det svært. Men det kan blive en meget meget tæt lf serie i år, vi tror den bliver den tætteste i de sidste 10-15 år hvad angår nedrykker og oprykker.
Bud på vinder : MB
Årets spiller : Noller Christensen (LUIF)
Årets træner : Jesper Edvardsen
Årets topscorer : Youssouf Saad (DMI)
Årets overraskelse : Nykøbing kan ende i top 3 hvis de regelmæssigt kan stille de 11 bedste hvergang, og hvis holdet og lfserien bliver prioriteret i NFC.
Årets talent : Emil Tønnesen (LUIF)
Vi glæder os til at se alle hold, dommerne og modstander, og så selvfølgelig vores egne fans.
Luk