Menu

S3: sæsondebut i Holeby

09. april 2018 kl. 12:56
Begivenhedsrig start for det nye fælleshold mellem Horbelev og LUIF

God start for fællesholdet i serie 3!

Endelig var ventetiden forbi og en lang vinterpause var ovre. Vi var draget til Holeby med vores helt nye fælleshold i serie 3, som vi har lavet sammen med Horbelev IF. Nyt hold og nye tider – så flere af os LUIF-drenge skal vende os til, at vi spiller i zebra-striber.

Vi kommer desværre bagud allerede efter 6 min i 1. halvleg og det til trods at vi var startet bedst. Holeby får frispark uden for feltet og bliver sparket ind selvom ”Kosten” ellers var kommet over i den rigtige side. Øv!

Ret hurtigt efter scoringen viste Holeby sig at være et hold, der var meget aggressive i deres spillestil, ført an af meget vild og højtråbende træner på sidelinjen. Samtlige kendelser blev diskuteret og til tider med en meget voldsom attitude imod kampens dommer, der i flere situationer langt fra var konsekvent i hans kendelser.

Efter 27 min går Kristian ”Line” Nielsen ind i tackling midt på banen, og fra vores sidelinje lignede det klart at der var bold imellem. Det mente kampens dommer dog ikke og efter noget betænkningstid trak han det røde kort op af lommen. Til meget stor undren for alle på vores hold! Holeby spilleren forlad kampen med hvad der blev sagt en ankelskade, men i 2. halvleg kom selv samme spiller på banen igen, så rustvognen kunne altså aflyses.

Efter 32 min slår vi et indlæg ved den fjerneste stolpe og Jannik Nielsen, der har taget et rush op af højre kanten, stod klar til at prikke kuglen over stregen. Hans oppasser havde dog andre tanker, og kastede sig ned og slog bolden udover baglinjen. Helt korrekt direkte rødt og straffe, der sikkert blev sat ind af Mads Rygaard. Så var vi med igen!

Desværre kom vi bagud for anden gang efter 68 min., var Holeby udnyttede en omstillingen og klumpspil i vores felt hvor vi ikke lykkedes, at cleare bolden.

Vi holdt dog modet oppe og kaptajn ”Musse” gik forrest efter 82 min. da han fra 25-30 m bankede til kuglen og sendte den op i højre hjørne.

Nu troede vi på sejren, men ak. 4 min senere slog Holeby endnu engang kontra og deres angribers afslutning strejfede ”Kostens” ene fod og prillede stille i mål, på trods af et i ihærdigt forsøg på en clearing på stregen af Frederik Bach.

Bedst som man nu troede, at kampen havde fundet sin afgørelse, pressede vi på igen og efter et hjørnespark, hvor bolden i anden omgang blev slået i feltet, endte den for fødderne af ”Musse”, der kunne prikke bolden i mål til slutresultatet 3-3!

En rigtig god kamp, hvor vi viste kæmpe moral ved at kæmpe os tilbage, på trods af at vi var bagud tre gange i kampen. Det lover rigtig godt for resten af foråret, hvis vi kan vise samme indstilling i hver kamp. Så skal sejrene nok komme!

 

Næste kamp er på søndag d. 15/4 kl. 10:45 på Horbelev Stadion hvor vi møder Systofte i et vaskeægte lokalopgør.

 

Matchfacts:

Serie 3: Holeby-Horbelev/LUIF: 3-3 (1-1)

Mål: 1-0: Holeby (6) 1-1: Mads Rygaard på straffe (33) 2-1: Holeby (68) 2-2: Kasper ”Musse” Sørensen (82) 3-2: Holeby (86) 3-3: Kasper ”Musse” Sørensen (90)

Advarsel: Ukendt Holeby spiller (71) Udvisning: Ukendt Holeby spiller (32) og Kristian Nielsen (HIF/LUIF) (27)

Kampens spiller: Kasper ”Musse” Sørensen

Opstilling, Horbelev/LUIF: Karsten Fabricius ”Kosten” – Jannik Nielsen, Kasper ”Musse” Sørensen, Frederik Bach, Mikkel Christensen – Christian Larsen, Mads Rygaard, Mathias Baasch, Kristian Nielsen – Mikkel Jeppesen, Rune Nagel

På bænken: Brian Larsen, David Riel og Mark Rygaard.

Tilskuere: 15 på Holeby Stadion

Luk