Menu

LF-Serie: LUIF - Rødby

18. oktober 2019 kl. 13:36
På en regnfuld torsdag aften ved vores træningsbane, sendte Listrups hvide bjørne Rødby hjem med et klart nederlag i bagagen. Rødby kom ikke for, at grave sig ned og fedtspille det ene point hjem, begge hold ville spille fodbold og vinde, dog havde vi kynisme når det gjaldt og scorede på de chancer vi skabte.

Vi åbnede kampen bedst, og vi fik sat Rødby under et vældigt pres fra start. I front huserer LF-seriens all time goal-getter, Martin ”Mak” Christensen.
Da kampen var slut havde Mak øget sin målskoringsrekord til 406 mål i 804 kampe, og som flere bemærkede, løber Mak, i en alder af 40 år, stadig fra de fleste 20 årige knægte. Imponerende.
Efter 13. min. var netop Mak på pletten efter et hjørnespark, hvor brormand Mathias sendte kuglen i feltet og hvor Rasmus Bergmann sendte et forsøg på overliggeren, og returen kunne Mak heade ind over stregen. 1-0, og vi kombinerede fantastisk og i et højt tempo. Det blev 2-0 da Mathias ”Thiz” Christensen på fornemmeste vis, udnyttede et oplæg fra sin nevø, Nikolai Christensen. Dermed bragte ”Thiz” sig op på 9 scoringer i denne sæson, 1 mål op til 1. pladsen på topscorelisten. De to var på spil igen 3 min. senere, hvor Nikolai ”Noller” Christensen, scorede til 3-0. Igen spillede Nicolai Kørvel i målet en fejlfri kamp, men han kunne intet stille op da Tristan Schuppenhauer bragede kuglen helt op i krydset efter 41. min. til 3-1. Et fantastisk flot mål, og som man kun kan tage hatten af for.

Reduceringen fik os dog ikke til og ryste på hånden, og blot 2 min. senere var den gal igen i Rødbys målende, da Mak blev sendt afsted i kontra og spillede Søren Damgaard helt fri foran mål og som blot skulle prikke bolden det sidste stykke over stregen til 4-1, og så var kampen allerede afgjort. Efter pausen kom Rødby bedre med, men vi holdt godt stand, ikke mindst takket være et betonforsvar anført af Søren Damgaard og nytilkomne Christian Sylow. Ingen af de to, eller Nicolai Kørvel i buret, kunne dog gøre noget som helst ved Rødbys reducering til 4-2, på endnu et flot langskud denne gang fra Michael Jensen. Det gav Rødby lidt fornyet tro, men vi fortsatte ufortrødent vores bolddominans, og vores kontramaskine. Dette gav endnu engang pote, da Mak kunne lukke og slukke lyset på træningsbanen med sin scoring til slutresultatet 5-2 efter 71. min.

En fantastisk afslutning på efteråret, hjemme i LUIF, hvor vi kun er blevet bedre fra kamp til kamp og har sat alle hold til vægs, på nær to svipsere mod Døllefjelde og Maribo (og Øster Ulslev på skrivebordet efter 11-0 i ordinær kamp).
Vi vil gerne takke alle vores dejlige og trofaste supportere, som uge efter uge er der for, at bakke os op.
Uden jer ville vi kun spille for os selv, så tak for opbakningen!
Vi håber vi sammen kan slutte godt af lørdag den 26.10.2019 kl. 15:00 mod NFC i NFC Syd.
Vi ses til mere underholdende fodbold på LUIF Park til foråret 2020!

Matchfacts:
LF-Serien LUIF-Rødby 5-2 (4-1)
13. min. 1-0 Martin ”Mak” Christensen
32. min. 2-0 Mathias Christensen
35. min. 3-0 Nikolai Christensen
41. min. 3-1 Tristan Schuppenhauer
43. min. 4-1 Søren Damgaard
56. min. 4-2 Michael Jensen
71. min. 5-2 Martin ”Mak” Christensen

Gule kort: Ingen.

Dommer: Dennis Kaup

LUIF's holdopstilling:
Nicolai Kørvel, Emil Kreutzfeldt, Kim Bjørklund, Søren Damgaard, Christian Sylow, Emil Pejtersen, Rasmus Bergmann, Simon Spang, Nikolai Christensen, Mathias Christensen og Martin Christensen.
På bænken: Jasper Lejbølle og Nikolaj Møller.

Luk