Menu

Søren Damgaard, bestyrelsesmedlem og seniorspiller

image
27. april 2020 kl. 19:34
Hvem er jeg?
Jeg hedder Søren Damgaard er 31 år og arbejder som Projektchef i et byggefirma. Jeg er vokset op i fodboldklubben og spillet der indtil jeg var 21 år, hvor jeg havde en afstikker til LFA`s Divisionshold og senere DMI`s Danmarksseriehold. Jeg vendte tilbage da jeg var 26 år og har siden da primært spillet på førsteholdet. Jeg var første gang i bestyrelsen som 19 årig og har så taget en tørn igen efter jeg kom hjem.
Mit primære ansvarsområde er sponsorer og økonomien i klubbe,
Hvorfor blev du bestyrelsesmedlem i klubben?
Fordi jeg elsker denne klub utrolig højt og har haft virkelig mange glædelige stunder.  Jeg er endvidere også typen som ganske ofte har en mening, og hvis man har en sådan, mener jeg også man er forpligtet til at hjælpe - det er så nemt at stille sig på sidelinjen og have en mening til, hvordan en forening skal drives, men hvis man ikke selv tør tage ansvar for at få det ført ud i livet, ender det bare med at klinge hult. 
Hvad er din ambition som bestyrelsesmedlem?
At få så mange mennesker og i særdeleshed børn og unge, til at få nogle af de samme glædelige oplevelser, som jeg har haft i vores klub. Endvidere har jeg en stor ambition om at få skabt en bæredygtig forening som genere et overskud der kan bruges til gavn for alle klubbens medlemmer.
Luk