Menu

Nicklas Thorsen, formand

image
18. maj 2020 kl. 15:22

Hvem er jeg?
Jeg hedder Nicklas Thorsen og jeg er 30 år. Til dagligt arbejder jeg som overassistent i Vurderingsstyrelsen i Maribo.
Jeg bor i Sundby med min kæreste og vi venter vores første barn, en dreng, til september. 
Jeg startede min fodboldkarrierer i det nuværende Nykøbing FC, daværende B 1901. Som drengespiller skiftede jeg til Rødby Boldklub da min mor flyttede derned. Der spillede jeg indtil 2006. Jeg stoppede med fodbold indtil jeg kom i gymnasiet i 2007 og mødte Frederik Palle Pedersen, der tog mig med til en træning i LUIF, som jeg aldrig havde hørt om indtil da. Det blev starten til et, for mig, evigt kærlighedsforhold til vores fantastiske klub.

​Som 25 årig i 2015 blev jeg første gang valgt til bestyrelsen, først som sekretær og siden 2016 som formand. I en periode varetog jeg også kasserer opgaven, indtil denne blev overdraget til Søren Damgaard.

Hvorfor blev du bestyrelsesmedlem i klubben?
​Jeg har altid elsket fodbold og siden jeg første gang kom i klubben har jeg værdsat den helt særlige klubånd og sammenhold der er her. Jeg er opvokset med, at hvis man vil ændre noget i eller påvirke ens hverdag, så må man sige sin mening og tage ansvar og ikke bare sidde i et hjørne. Derfor har jeg siden 2006 har været aktiv i partiet Venstre, og også forsøgt at komme i byrådet i Guldborgsund. Derfor fandt jeg det også helt naturligt efter nogle år i klubben, at stille mig selv til rådighed da jeg blev spurgt om jeg ville stille op til bestyrelsen for værne om traditionerne og sikre, at Listrup fortsat er en klub hvor der er plads til alle. 

Hvad er din ambition som bestyrelsesmedlem?
​Vi skal fortsat arbejde målrettet på at skabe de bedste rammer for, at vores medlemmer har de bedste muligheder for, at udvikle sig fodboldmæssigt og socialt, og hvor det sociale er i centrum.​Vi holder fast i den helt særlige klubånd, hvor der er plads til alle uanset hvem man er, hvor man hjælper og støtter hinanden i medgang og modgang og hvor det er sjovt at gå til fodbold. Vores ungdomsafdeling er klubbens fundament, og man er ikke en rigtig fodboldklub hvis der ikke er en ungdomsafdeling. Det er det vi skal værne om, og udvikle på hver eneste dag!

Luk