Menu

Molle, Træner for LF-serien + U7-U10

image
23. april 2020 kl. 10:04

Hvem er jeg?

Mit navn er Morten Christensen, jeg er 39 år gammel. Jeg arbejder til dagligt på Refa, og bor i Horreby sammen med min kone og vores tre drenge. Jeg har altid haft min gang i LUIF, hvor jeg har trænet ungdom og været i bestyrelsen i mange år. Jeg er glad for alle de år jeg har været med i LUIF og været en del af denne skønne klub. Jeg synes det er fedt at jeg som træner, for ungdom og senior, kan være med til at udvikle og give spillerne nogen af de sammen oplevelser med fodbold som jeg selv har fået.


Hvorfor blev du træner?

Jeg har i mange år været ungdoms træner i LUIF. For nogen år tilbage var jeg spillende assistent træner for vores første hold. Da vi fik Rasmus Ralle som træner, forsatte jeg som spiller. Blev desværre skadet og kunne ikke selv spille med mere. Så fik jeg muligheden for at blive første holds træner (da Rasmus stoppede) og dette takkede jeg selvfølgelig tak til. Jeg er utrolig stolt over at vi i en klub som LUIF kan ligge i top 3 de sidste 15 år i LF-serien.

 

Hvad er din ambition som træner?

Min ambition som træner er at mine hold altid skal vinde deres kampe og blive ved med at udvikle spillerne. Jeg træner U7-U10 og der er mine ambitioner at vi skal have det sjovt og at børnene skal blive så gode som deres vilje og talent rækker til. For mig som træner er det vigtigt at vi bliver ved at bygge på vores ungdomshold, for ellers kan vi ikke blive ved at ligge så godt, med vores senior hold. Når jeg så træner vores senior hold, både Serie 1 og LF-serien, så handler det stadig om at udvikling, men også i højere grad om point og om sejre. Jeg har altid stillet høje krav til mine med spillere da jeg selv spillede. Det er nok en af de ting jeg har taget med på sidelinjen. Jeg forventer 100% af mine spillere og det gør jeg også af mig selv.

Jeg kunne som de fleste trænere godt tænke mig at kunne leve af min hobby som fodbold træner. Hvem ved, måske om nogen år kan dette lykkes..??


Forza LUIF

Luk