Menu

Line Møller-Petersen, Træner U7-U10

image
29. april 2020 kl. 17:21
Hvem er jeg?
Jeg hedder Line Møller-Petersen. Jeg er er 37 år. Jeg bor i Nordbyen med min mand og vores 2 børn på 9 år og 12 år. Til dagligt arbejder jeg hjemme som dagplejer i Guldborgsund kommune. 
Jeg startede selv med at spille fodbold i Horbelev sammen med drenge da jeg gik i 1. klasse og har spillet der lige ind til nu. 
Jeg kan ikke huske hvor længe jeg har været træner inde for fodbolden, men ca. 15 år er det blevet til. Jeg har trænet et pigehold, og så har jeg trænet børn/drenge i alderen 3-10 år. Har både trænet i Horbelev, NFC og nu LUIF. Jeg har skriftet lidt, da vores søn har valgt at skifte klub.
Jeg har også lavet bestyrelsearbejde.
Hvorfor blev du træner?
Jeg blev træner fordi, jeg altid gerne ville hjælpe børn godt på vej, med gode oplevelser for dem. Jeg har trænet børn i både badminton, håndbold og fodbold, så har prøvet lidt af hvert. Det er vigtigt for mig, at mine børn kommer ud og rører sig, og så er det en rigtig god måde at følge dem, når man har fælles interesser. Jeg har trænet min søn i 7 år nu, så han er sikkert ved at være træt af sin mor :), derfor er det godt for mig at være kommet i en klub, hvor der er flere trænere om et hold, så man kan hjælpe hinanden og få nye ideer.
Hvad er din ambition som træner?
Mit mål som træner er, at udvikle børnene på et plan hvor de alle kan være med, men alle børn skal også udfordres på det niveau de er, så alle har mulighed for at blive bedre. 
Når jeg sender et hold på banen er det altid for at vinde, men de skal huske at selvom det er hårdt, skal man også synes det er sjovt. For det er det der driver dem til at blive bedre. 
Luk