Menu

DBU FODBOLDSKOLE 2020 BLIVER AFVIKLET

image
14. maj 2020 kl. 15:25
DBU har netop meldt ud, at fodboldskolen 2020 afvikles, dog med visse corona-regler

Vi har netop modtaget information fra DBU om, at Fodboldskolen 2020 bliver afholdt.

Det er med stor glæde, at vi efter længere tids venten kan meddele, at DBU Fodboldskole 2020 bliver afviklet!
Det er helt fantastisk nyt, og vi glæder os enormt til at se tusindvis af fodboldglade børn driblende rundt på grønsværen i hele landet.

 

AFVIKLING UNDER CORONA-REGLER

De nye faser i myndighedernes genåbningsplan gør det muligt at afvikle fodboldskolerne under særlige corona-regler. Disse regler tager udgangspunkt i ’Fodboldens corona-regler’ og er stadig under endelig udarbejdelse for DBU Fodboldskole 2020. Vi giver jer besked som de første, når de endelige retningslinjer for afvikling ligger klar.

Det er væsentligt og positivt at påpege, at regeringen i den nuværende fase 2 af genåbningen har åbnet for udendørs idræt med fysisk kropskontakt for op til 10 personer. I Fase 3 vil der blive åbnet for sommeraktiviteter for børn og unge – hvis smittetrykket tillader det - samtidigt med, at grænsen for forsamlingsforbud hæves fra 10 til 30-50 personer.

Samtidigt har Politiet tirsdag givet lov til at opdele 11-mandsbaner i mindre zoner, så længe der er klar afstand og tydelige markeringer mellem banerne. En 11-mands bane må gerne opdeles i fire 5-mands baner eller to 8-mands baner. Disse regler gælder i klubberne og naturligvis også på DBU Fodboldskole.

Vi har i DBU stor forståelse for, at I klubberne og fodboldskoler arbejder ud fra forskellige vilkår og muligheder i forhold til at afvikle efter myndighedernes anvisninger og de gældende protokoller. Nogle fodboldskoler vil være mere udfordret end andre i forhold til at kunne leve op til kravene, fx hvad angår banekapacitet. Det anerkender vi. Vi vil desuden stille træningsprogrammer og anden relevant information til rådighed til rådighed for jer hurtigst muligt.

Læs meget mere i denne nyhed, som vi netop har offentliggjort: Læs mere på DBUs hjemmeside her.

Hvis I på jeres fodboldskole er klar til at køre på og afvikle, så er det fantastisk. Hvis I er i tvivl, om I kan afvikle i overensstemmelse med de gældende corona-protokoller, så kontakt os hurtigst muligt og senest onsdag den 20. maj. Vi er klar til at hjælpe med dette og besvare eventuelle andre spørgsmål.

Luk