Menu

Covid-19 - Bestyrelsen arbejder pt på en plan for genåbning

11. marts 2020 kl. 21:46
GENÅBNING AF LUIF
Nu med Corona-Regler og myndighedernes retningslinjer.
Bestyrelsen har siden i torsdags arbejdet på en genåbning af LUIF, og dette arbejde er ikke afsluttet endnu.
Alle trænere får udleveret retningslinjerne og skal kende dem inden første træning kan foregå. Alle trænere skal følge de udleverede retningslinjer.
Trænerne informerer deres årgange om de af klubben udsendte retningslinjer. Klubbens trænere vil evaluere træningen løbende og sammen med bestyrelsen foretage eventuelle nødvendige justeringer af organiseringen af aktiviteterne.
Det er frivilligt at deltage i klubbens aktiviteter for både trænere og spillere. Alle skal føle sig trygge, når de er til fodbold i LUIF. Før vi kan indkalde til træning skal vores plan godkendes af myndighederne, det vil sige af Politiet og kommunen. Vi regner med, at kunne tage hul på aktiviteterne igen fra i næste uge, men da det som sagt kræver myndighedernes endelige godkendelse kan vi ikke melde nogen dato ud på nuværende tidspunkt.
Når vi kender den meldes det ud på de enkelte holdsider, hjemmesiden og her.
SPILLERNE – FØR TRÆNING:
- Sundhedsmyndighedernes anbefalinger følges.
- Det anbefales, at man slet ikke møder til træning, hvis man selv har symptomer påCovid19-sygdommen eller bor sammen med eller har været i kontakt med en person, som er testet positiv.
- Ingen træning for personer i risikogrupper uden myndighedsgodkendelse.
- Spillerne skal tilmeldes træning på facebook dagen inden så trænerene kan dele træningsgrupper.
- Alle møder omklædt til tiden (ikke før) og går direkte til deres træningsgruppe.
- Bliver man kørt af forældre må disse IKKE følge spilleren på træningsbanen men sætte spilleren af på parkeringspladsen.
- Drikkedunke skal medbringes fyldte hjemmefra og må ikke deles med andre.
- Der kan ikke benyttes toiletfaciliteter, da klubhuset vil være aflåst. Sørg derfor for, at dette er klaret hjemmefra inden træning.
- Alle spillere og trænere vasker hænder/spritter hænder af, inden de går til træning. Der er spritbeholder til alle træningsgrupper på banerne.
SPILLERNE – UNDER TRÆNING
Der skal så vidt mulig holdes 2 meters afstand til hinanden under hele træningen og ved samlinger.
- Der må IKKE heades til bolden og heller ikke tæmmes med bryst.
- Der må IKKE bruges hænder i træningen med undtagelse af målmanden, der skal bruge EGNE handsker, som skal være vasket af før træning.
SPILLERNE – EFTER TRÆNING
- Alle spritter hænder af inden de forlader træningsarealet.
- Alle forlader træningen lige efter den er slut. Anlægget skal forlades alene, ikke i grupper. Trænerne skal være særlig opmærksom ved skiftet mellem træningshold.
- Forældre må IKKE hente spillere på banerne men skal vente i bilerne.
- Hvis en spiller eller en leder får symptomer på sygdom, og får konstateret COVID-19, skal klubben, trænere og medspillere orienteres om dette.
På bestyrelsens vegne
Nicklas Thorsen
Formand LUIF
Luk