Menu

Første træningskamp for SJ – sejr i Vordingborg

image
05. marts 2018 kl. 08:19

Kalenderen siger, at foråret skulle være over os. Desværre er vejrguderne ikke helt af samme mening. I hvert fald var det en mere end kold velkomst, der ventede os til den første træningskamp forud for sæson premieren i Sjællandsserien den 31. marts. En sikker 3-1 sejr kunne vi tage med hjem til Falster og varme os på.
Dommeren havde næsten lige fløjtet opgøret i gang, da Emil Kreutzfeldt spillede én af tre debutanter, Larni Krasniqi, fri i dybden der med en resolut afslutning kunne gøre det til 0-1.
Vi stod rigtig godt banen, og selvom vi ikke skabte mange chancer efter det tidlige føringsmål, så holdt vi Vordingborg fra noget som helst. 10 min skulle der gå før Vordingborg kom frem til en forkølet afslutning, der ikke var i nærheden af at teste Dolph i målet.
Efter 22 min kom Visar Krasniqi på banen i stedet for Larni, og 16 min senere kunne Visar så gøre det til 0-2, efter en omstilling hvor oplægget igen kom fra Emil Kreutzfeldt. Det var også stillingen ved pausen.
I pausen lavede Ralle tre ændringer; Nicolai Spang ind i stedet for brormand Simon Spang, Erlind Demaj i stedet for Emil Kreutzfeldt og Larni Krasniqi i stedet for Mikkel Silding.
Anden halvleg ændrede billedet sig en anelse. Vi gik lidt ned i tempo, hvilket resulterede i at Vordingborg skabte lidt mere, men vi stod stadigt bedst på banen. Efter 65 min kunne Larni gøre det til 0-3, efter et træk ind i feltet og endnu en resolut afslutning i modsatte hjørne uden chance for deres keeper.
Lidt dramatik kom der også efter 71 min da en Vordingborg spiller begik et klart frispark, og efterfølgende brokkede sig til sit andet gule kort.
Desværre kunne vi ikke holde nullet, da Vordingborg efter klumpspil efter et hjørnespark kunne reducere til slutresultatet 1-3 efter 81 min.

Alt i alt en god første træningskamp hvor særligt Larni Krasniqi og Oliver Langkjær Michelsen var i fokus.