Menu

Nyt æresmedlem i LUIF: Eli Jensen

image
02. juli 2017 kl. 11:22
I forbindelse med LUIFs 60 års jubilæum blev Eli Jensen udnævnt til nyt æresmedlem

60 års jubilæum: Udnævnelse af Eli Jensen som æresmedlem.

I forbindelse med Listrup U&IF’s 60 års jubilæum, har bestyrelsen valgt, at udnævne klubbens tidl. formand fra 1985-86 og fra 2004-06, samt kasserer og initiativtager til Vennernes koncerter, Eli Jensen, som klubbens 8. æresmedlem.

Igennem en menneskealder har Eli, lavet et stort frivilligt arbejde, vi som bestyrelse beundre og værdsætter meget højt. Særligt Eli’s arbejde i Vennerne med tilrettelæggelsen af koncerterne, som man engagerede sig i, lægger vi særligt til grund for udnævnelsen. Eli sørgede for, at alle der deltog vidste hvad netop deres opgave var, så var man i tvivl om hvad der stod for hvad, kunne man kontakte Eli, så vidste man besked.

Som kasserer sikrede Eli, at der kom styr på kontingentbetalingerne, og var man i tvivl om man havde betalt, kunne Eli svare helt præcist. Eli sørgede også for, at der løbende blev fuldt op på klubbens udgifter, og råbte vagt i gevær hvis budgettet var ved at skride. Hun var heller ikke bleg for, at påpege hvis der var steder i klubben hvor der evt. kunne skæres ned i udgifterne. Alt sammen med ét for øje, at sikre en solid drift af klubben.

I bestyrelsen har vi, altså valgt i forbindelse med dette jubilæum, at udnævne klubbens 8. æresmedlem. Desværre blev Eli ramt af en depression for nogle år siden, og har ikke siden haft kræfterne, eller overskuddet til at komme tilbage.

Vi vil dog alligevel gerne takke Eli Jensen for rigtig mange års tro tjeneste og det er mig en glæde at kunne udnævne Eli Jensen som nyt æresmedlem af LUIF. Eli har bedt mig takke rigtig mange gange for udnævnelsen, som hun er rigtig glad og stolt over og det lå hende meget på sinde, at jeg fortalte hvorfor hun ikke kunne være tilstede.

På vegne af alle i LUIF, stort tillykke til Eli og med ønsket om, at fremtiden bringer positive vinde med sig.

På LUIF’s bestyrelses vegne

Nicklas Thorsen
Formand LUIF  

Luk