Menu

SJ: LUIF - Haslev

17. april 2018 kl. 08:06
Kynisme til forskel mod Haslev

Endelig kunne vi komme i gang, med forårssæsonen i Sjællandsserien. Forårets to første kampe blev som bekendt udsat, grundet vores baneforhold ikke har været til, at spille fodbold. Og det kunne ses som kampen skred frem, at vi lige manglede de sidste 10 % i, at være på 100 %.

Første halvleg bølger frem og tilbage, hvor ingen af holdene rigtigt kan få sat sig på kampen. Haslev var, især i første halvleg, farlige på omstillinger hvor de fangede os i ubalance. Det er således på én af disse omstillinger, at bolden ender bagerst i feltet hos en Haslev angriber, der sender kuglen på stolpen. Mod slutningen af halvlegen, sender samme Haslev angriber bolden lige forbi mål efter en halv-akrobatisk afslutning. Ellers slog de lange bolde, som Damgaard og Bergmann uden problemer, kunne afvise gang på gang.

Vi havde bestemt også vores tilbud, og særligt Visar Krasniqi var en evig trussel, imod Haslevs noget tunge forsvar. Det er på en omstillingen at Emil Kreutzfeldt sender Visar afsted alene med 4 Haslev forsvarer, og hvor han søgte mod baglinjen og sendte bolden fladt ind i feltet. Desværre var der ikke kommet nok folk med frem, så chancen blev forpasset. Mod slutningen af halvlegen får vi frispark på midten af Haslevs banehalvdel, som Thizz perfekt slår ind i feltet hvor Rasmus Bergmann får hovedet på, men desværre header lige over mål.

2. halvleg var fra vores side meget lig 1. halvleg. Vi står eminent i forsvaret, i den grad ført an af Søren Damgaard og Rasmus Bergmann. Vi står den fysiske distance igennem hele kampen, og så er vi tilbage til de sidste 10 % og kynismen. For chancer skabte og fik vi. Som en omstilling hvor vi to mod tre spiller os ind i Haslev feltet, og Thizz ender med, at stå med muligheden. Desværre for os, kommer en alt for tynd afslutning lige på målmanden. Og så sker der desværre det der som ofte sker, når man ikke udnytter sine chancer. Indenfor 10 min, i det 68. og 78. min, scorer Haslev deres mål.

0-2, men en kamp vi kan bruge til rigtig meget, om end et point havde lunet på kontoen. Der var gode præstationer hele vejen rundt, og med 5 debutanter og en gennemsnitsalder på 22 år, så lover det rigtig godt for resten af dette forår og for fremtiden i LUIF.

Efter kampen blev Søren Damgaard af tilskuerne valgt som kampens spiller, men hele holdet fortjener at blive rost. Ingen faldt igennem, men kæmpede fremragende i alle 90 min.

Næste kamp er fredag den 20/4 kl. 18:30 på Herlufsholm Stadion.