Menu

Referater fra den ordinære og den ekstraordinære generalforsamling

05. april 2018 kl. 11:23

Referater fra ordinær og ekstraordinær generalforsamlinger.

Vi er nu kommet i mål med afholdelse af vores to generalforsamlinger. Den ordinære generalforsamling blev afholdt den 12. marts kl. 18:00 i klubhuset. 12 medlemmer var mødt op og dagsorden blev gennemgået under kyndig ledelse af Nikolaj Møller.

Udvalgene fik fremlagt deres beretninger, startende med formanden der gennemgik årets gang både sportsligt og i arbejdet i bestyrelsen. Et sportsligt år 2017 der havde budt på et historisk godt år for vores 1. hold, der sikrede oprykning til Sjællandsserien ved at gå ubesejret igennem LF-seriens oprykningsspil. Det første halvår har holdet bevist sit værd i rækken og med lidt mere held i efteråret, kunnet vi have fået lidt flere point, men vi overvintrede på én af de to pladser der giver kval-kampe om overlevelse i rækken. Målet er fortsat, at overleve og med fortsat hårdt arbejde kan det lykkes.

Serie 1 kom endnu engang med i oprykningsspillet til LF-serien, om end det lykkedes på sidste spilledag i 2017. Det er vanvittig flot, at vores lille klub endnu engang, er blandt toppen af serie 1.

Godt gået!

De øvrige seniorhold kører derud af. Serie 3 bliver i 2018 til et fælleshold med Horbelev, som vi forventer os rigtigt meget af. Vores veteraner kører også som det skal, og det er en fornøjelse at se, at de gamle drenge kan endnu. Og så er det igen lykkedes os, at have et old boys hold, som vi også skal glæde os over.

Slutteligt blev året i bestyrelsen gennemgået, som der har budt på et godt sammenhold og afholdelse af vores 60 års jubilæum. En stor tak til alle der kom og gjorde dagen til noget helt særligt og tak for alle de fine gaver vi modtog.

Beretningen fra ungdomsafdelingen bar præg af det gode samarbejde vi har med Horbelev og B 1938. Vi har nogle rigtig skrappe drenge og har fået et godt socialt sammenhold og som og levere på banen. Der er en ny gylden årgang på vej, hvor en stor del vil kunne blive kommende spillere på 1. og 2. holdet, hvilket er det vi skal leve på i fremtiden.

Efter beretningerne, skulle det reviderede regnskab have været behandlet og gennemgået. Desværre forelå det ikke, og derfor blev der besluttet at afholde en ekstraordinær generalforsamling hvor det skulle behandles.

Under valg til bestyrelsen var Tom Christensen, Rasmus Bergmann og Kenneth Jensen på valg og alle tre blev genvalgt for en ny periode.

Rune Nagel blev genvalgt som suppleant og Morten Christensen blev valgt som 2. suppleant.

Både Martin Jørgensen og Henning Sørensen blev genvalgt som revisorer.

Herefter kunne Nikolaj Møller takke for god ro og orden og afslutte generalforsamlingen.

 

Ekstraordinær generalforsamling

Mandag den 2/4 kl. 18:30 blev den ekstraordinære generalforsamling afholdt i klubhuset, hvor 12 deltagere var mødt frem. Som dirigent faldt valget endnu engang på Nikolaj Møller, der efter en debat om omstændigheder for afholdelsen, kunne gå til gennemgang og vedtagelse af regnskabet. Formanden indledte med, at beklage at regnskabet først var blevet udarbejdet så sent som det var tilfældet og informerede om, at det var Øernes Revision der havde stået for arbejdet. En vanskelig proces, da bilagsmaterialet var endog meget mangelfuldt, hvilket blev kritiseret fra forsamlingen. Selve regnskabet udviste et mindre underskud, der alle omstændigheder taget i betragtning, var acceptabelt.

Der blev spurgt ind til hvilke tiltag man ville gøre sig i bestyrelsen for, at en lignende situation ikke ville gentage sig næste år. Her redegjorde bestyrelsen for, at man hurtigst muligt, vil sikre et system der vil gøre regnskabsførelsen meget lettere og mere overskuelig i fremtiden. Samtidigt slog formanden fast, at det er uholdbart ikke at have en permanent kasserer og at han ikke fremadrettet vil sidde med begge poster.

Efter en længere debat blev regnskabet endeligt vedtaget med stemmerne 5 for og 4 i mod.

Nikolaj Møller kunne herefter afslutte den ekstraordinære generalforsamling, hvor bestyrelsen kunne gå derfra med en masse arbejde foran sig. Et arbejde der starter hurtigst muligt.

Luk